Apraksts
Totorque čuguna kastrolis ar griļa vāku – Brizoll 15l
- Diametrs – 40 cm,
- Viegums – 19,5 cm,
- Svars – 12,10 kg,
- Tilpums -15 L,
- Dibena biezums – 4,5 mm,
- Sienas biezums – 3,5 mm,
- Saderīgi plīts veidi – gāzes, elektriskā, indukcijas, stikla keramikas,
- Materiāls – čuguns,
- Papildu informācija: ar grila vāku – panna.
.
Ražotājs: Brizoll®
Pieejams arī:
Čuguna panna Čuguna panna ar vāku Brizoll 8l ir ideāli piemērota produktiem, kurus nepieciešams gatavot ilgu laiku, piemēram, gaļai. Tās ir arī visbiezākās, nebaidās no skrāpējumiem un augstas temperatūras, kā arī ilgi saglabā siltumu.
Pateicoties čuguna specifiskajai struktūrai, tās ir grūti uzkarsējamas, taču spēj izturēt ļoti augstu temperatūru un ilgi saglabāt siltumu, kā arī ir piemērotas cepšanai un sautēšanai. Šos katlus ieteicams izmantot, lai pagatavotu ilgi gatavotus vai ceptus ēdienus, piemēram, ceptu zosi, pīli, tītaru vai gatavotu plovu. Tie neiztvaicē ūdeni no gaļas, padarot to daudz sulīgāku un garšīgāku. Šie katli ir samērā smagi, izturīgi un piemēroti visu veidu plītīm. Pēc čuguna katla lietošanas to noteciniet un aplejiet ar eļļu. Šādu trauku kopšanai un mazgāšanai nav piemēroti tīrīšanas līdzekļi.
Vēl viena čuguna trauku lietošanas priekšrocība ir tā, ka jūs izvairāties no saskares ar kaitīgajām vielām, kas atrodas pannu ar nelīpošu virsmu pārklājumā. Ja teflona panna tiek karsēta uz augstas uguns, kaitīgās vielas veidojas tvaiku veidā. Tās var nokļūt ēdienā arī tad, ja tiek izmantota panna ar bojātu virsmu.
Mēs bieži kļūdāmies, domādami, ka labu olu var nobaudīt tikai restorānā. Nepavisam nē – ar pareizām prasmēm un piederumiem jūs varat pagatavot lielisku plovu arī paši. Īstam plovam nepieciešams labs kazāns un gatavošana uz ugunskura, izmantojot rīsus un treknu aitas gaļu. Garšas burvība slēpjas īstās, tradicionālajās plova garšvielās. Jūs varat atklāt dažādas plova variācijas un apmainīt aitas gaļu pret liellopu gaļu, pievienot aunazirņus vai garnēt ar rozīnēm. Tomēr tas ir atkarīgs no katra individuālajām gaumēm un receptoriem, taču uz ugunskura kazānā sautēts plūgs ir ļoti līdzīgs īstajam plūkam. Maysternya 100% un ekoloģiski draudzīgie čuguna kazāni ir paredzēti lietošanai uz atklātas uguns, neizdala kaitīgas vielas un kļūst caurlaidīgi karstumam, lai ēdienu varētu vienmērīgi un ilgi karsēt. Turklāt īsta čuguna pārklājums nav lipīgs un ļauj ēdienam pašam gatavoties, laika gaitā atklājot tā patieso, spilgto un patīkamo garšu.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.