Izpārdošana!

Tandyr SARMAT ATAMAN ar atvāžamu vāku!

899.00 

SARMAT ATAMAN tandēms ar atvāžamu vāku !

Izmēri:

  • Sienas biezums: 5 – 6 cm
  • Galējais augstums: 107 cm
  • Viegtais augstums: 78 cm
  • Dibena diametrs: 34 cm
  • Dibeņa diametrs: 61 cm
  • Svars: 145 +-5 kg

Komplektācija:

Tandoor – 1 gabals, iesmi – 12 gabali, iesmu iekārta, oglītes, lāpstiņa oglēm.

Ir noliktavā

SKU: SARMAT ATAMAN-1 Kategorijas:

Apraksts

SARMAT ATAMAN tandēms ar atveramu vāku !

Izmēri:

  • Sienas biezums: 5 – 6 cm
  • Galējais augstums: 107 cm
  • Viegtais augstums: 78 cm
  • Dibena diametrs: 34 cm
  • Dibeņa diametrs: 61 cm
  • Svars: 145 +-5 kg

Komplektācija:

Tandoor – 1 gabals, iesmi – 12 gabali, iesmu iekārta, oglītes, lāpstiņa oglēm.

Tandoor Ataman
Atamans ir stepes ļaužu vadonis. Atamans vienmēr atkāpjas, ja viņš ir iesaistīts kādā lietā. To var attiecināt arī uz tandooru. Viņam tiek piedēvēta galvenā loma gaļas, zivju, sviesta produktu, sēņu, augļu vai dārzeņu pagatavošanā. Tas ir vairāk piemērots kā stacionāra gatavošanas vieta.

Kā gatavot ēdienu tandūrā

1. Noņemiet vāku un ievietojiet iekšā malku. Malkas daudzums ir atkarīgs no ēdiena (iesmiņi, vistas vai medījuma liemenis, zivs, dārzeņi) un dalībnieku skaita. Tāpēc malkas pārseguma augstums var būt 1/3 līdz 1/2 no Tandoor tilpuma.

2. Izvelciet pūtēju, aizdedziniet malku, neaizverot vāku, un dodieties pie draugiem pie galda. Pie visaugstākā karstuma, jo īpaši, kad Tandoor tiek aizdedzināta pirmo reizi, Tandoor izdos “klikšķināšanas” skaņu. Parādīsies plānas plaisas. Neuztraucieties, tā ir norma. Plīts caur tām elpo.

3. Kad malka ir sadegusi un kvēpi no sieniņu iekšējās virsmas ir pazuduši (Tandoor iekšējās sieniņas būs baltas), Tandoor ir gatavs ēdiena pagatavošanai. Jūsu uzdevums ir piekārt iesmiņus ar iesmiem, kebabiem vai citiem produktiem, aizvērt vāku un ventilatoru un atkal pievienoties draugiem. Jums nav jāveic nekādi vērpšanas darbi.

4. Jums jākontrolē gatavošanas laiks. Sēnēm un dārzeņiem pietiek ar 3-5 minūtēm, zivīm – 10-12 minūtēm, iesmiem – 12-15 minūtēm.

5. Ja vēlaties kraukšķīgu garoziņu, jāatver ventilators un vāks (vāks) 3-5 min pirms gatavošanas beigām, un fizikas likumi atrisinās problēmu ar papildu gaisa vilcienu.

6. Izņemiet gatavo ēdienu, izveidojiet jaunu cilni un turpiniet jautrību!

 

Uzturēšana un drošība

Tandoor nav nepieciešama īpaša kopšana. Tas pats sevi iztīra katru reizi, kad tiek aizdedzināts. Netīrumus no ārpuses var notīrīt ar mīkstu mitru drānu. Nelietojiet abrazīvas birstes. Ogli nevar nodzēst ar ūdeni: Tandoor ir jāatdzesē. Uzglabāt zem aizsargvāciņa. Ievietot un izņemt ēdienu ar speciāliem cimdiem. Tie pasargā no apdegumiem.

Izbaudiet Tandoor visu sezonu. Gatavojiet tajā visu gadu. Ziemā ir īpašs sildīšanas noteikums. Lai novērstu Tandoor plīsumu rašanos temperatūras atšķirību dēļ, karstumu palieliniet pēc iespējas vienmērīgāk. Kad Tandoor ir beidzis gatavot un atdzisis, pārklājiet to ar vāku.

 

Piegāde – 2-5 dienas

Papildu informācija

Svars 100 kg

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Tandyr SARMAT ATAMAN ar atvāžamu vāku!”