Apraksts
Tandir ESAUL !
Izņēmumi:
- Sienas biezums: 5 cm
- Galējais augstums: 82 cm
- Viegtais augstums bez vāka: 61 cm
- Dibena diametrs: 29 cm
- Dibeņa diametrs: 54 cm
- Svars: 97 +-4 kg
Komplektācija:
Tandoor – 1 gabals, iesmi – 12 gabali, iesmu iekārta, oglītes, lāpstiņa oglēm.
Tandoor Esaul
Tandoor Esaul ir labs risinājums kompaktai ierīcei: tas ir amforas formas trauks, kas izgatavots no augstas kvalitātes keramikas ar piecu centimetru biezām sieniņām.
Ar to pietiek, lai uzturētu ēdienu siltu vairākas stundas.
Tādējādi Esaul ļauj pagatavot gardu un sulīgu gaļu. Turklāt tajā var pagatavot jebkuru ēdienu.
Kā gatavot ēdienu tandūrā
1. Noņemiet vāku un ievietojiet iekšā malku. Malkas daudzums ir atkarīgs no ēdiena (iesmiņi, vistas vai medījuma liemenis, zivs, dārzeņi) un dalībnieku skaita. Tāpēc malkas pārseguma augstums var būt 1/3 līdz 1/2 no Tandoor tilpuma.
2. Izvelciet pūtēju, aizdedziniet malku, neaizverot vāku, un dodieties pie draugiem pie galda. Pie visaugstākā karstuma, jo īpaši, kad Tandoor tiek aizdedzināta pirmo reizi, Tandoor izdos “klikšķināšanas” skaņu. Parādīsies plānas plaisas. Neuztraucieties, tā ir norma. Plīts caur tām elpo.
3. Kad malka ir sadegusi un kvēpi no sieniņu iekšējās virsmas ir pazuduši (Tandoor iekšējās sieniņas būs baltas), Tandoor ir gatavs ēdiena pagatavošanai. Jūsu uzdevums ir piekārt iesmiņus ar iesmiem, kebabiem vai citiem produktiem, aizvērt vāku un ventilatoru un atkal pievienoties draugiem. Jums nav jāveic nekādi vērpšanas darbi.
4. Jums jākontrolē gatavošanas laiks. Sēnēm un dārzeņiem pietiek ar 3-5 minūtēm, zivīm – 10-12 minūtēm, iesmiem – 12-15 minūtēm.
5. Ja vēlaties kraukšķīgu garoziņu, jāatver ventilators un vāks (vāks) 3-5 min pirms gatavošanas beigām, un fizikas likumi atrisinās problēmu ar papildu gaisa vilcienu.
6. Izņemiet gatavo ēdienu, izveidojiet jaunu cilni un turpiniet jautrību!
Uzturēšana un drošība
Tandoor nav nepieciešama īpaša kopšana. Tas pats sevi iztīra katru reizi, kad tiek aizdedzināts. Netīrumus no ārpuses var notīrīt ar mīkstu mitru drānu. Nelietojiet abrazīvas birstes. Ogli nevar nodzēst ar ūdeni: Tandoor ir jāatdzesē. Uzglabāt zem aizsargvāciņa. Ievietot un izņemt ēdienu ar speciāliem cimdiem. Tie pasargā no apdegumiem.
Izbaudiet Tandoor visu sezonu. Gatavojiet tajā visu gadu. Ziemā ir īpašs sildīšanas noteikums. Lai novērstu Tandoor plīsumu rašanos temperatūras atšķirību dēļ, karstumu palieliniet pēc iespējas vienmērīgāk. Kad Tandoor ir beidzis gatavot un atdzisis, pārklājiet to ar vāku.
Piegāde – 2-5 dienas
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.